logo

Intro

Stillevens

Beeldmaker Joske Kempink fotografeert stillevens. Ze besteedt hierbij veel aandacht aan belichting, compositie, textuur en kleurgebruik. De combinatie van deze vier zorgt inmiddels voor de zo herkenbare sfeer in haar werken. Ieder geeft een eigen invulling aan het gevoel en de betekenis van die beelden. Dat is de bedoeling; "het maakt het persoonlijk".

Publicaties

Werken van Joske zijn te zien geweest in een aantal magazines. Daarnaast ook in het woonprogramma van VTWonen; "Weer verliefd op je huis". Onder andere stylist Frans Uyterlinde en Fietje de Bruijn hebben werken van Joske gebruikt in de make-overs.

Wanddecoratie

Ben je benieuwd geworden naar haar werk? Bekijk haar portfolio hier. De beelden zijn te bestellen als wanddecoratie op verschillende materialen. Ook zijn er hoogwaardige fine-art prints van museum kwaliteit te verkrijgen.

Beeldmakersinterview

Wil je nog meer lezen over Joske haar werk? Werk aan de Muur interviewde haar. Het beedmakersinterview is hier te lezen.

Stylist Annet van Werk aan de Muur over Joske Kempink haar werken: " Joske's werken zijn tijdloos dus je kunt hiervan gegarandeerd jarenlang genieten!". 

This function has been disabled for Joske Kempink.

error: Content is protected !!